Præsentation af HeelsOnWheels 2016

Præsentation af 2016 udgaven af HeelsOnWheels bliver i Jonstrup Vang. Og til denne afdeling af årets HeelsOnWheels har WATeam valgt en rute som bliver hurtig gennemkørt, -i hvert fald hvis skoven viser sig fra den tørre side.

Ruten i Jonstrup Vang vil for nogle kunne virke bekendt, da den ligger tæt op ad en ruten som blev brugt i 2014 udgaven af cuppen. Den er ca. 4,1 km lang og en blanding af det røde spor samt grussti. Således vil der blive plads til til både tons og teknik. Se rutekort 

IMG_5119PROGRAM:

08:00 – Stævneplads og indskrivning åbner

09:45 – Indskrivningen lukker

10:00 – Løbsstart, vi kører 70 min og omgangen færdig

11:30-12:00 – vi kårer vinderne og trækker lodtrækningspræmier

Men forinden tager vi plads i det store lækre kagebord som jeg ved WATeam vil diske op med. Der vil også være lidt til drikkeganen.

 

Parkeringsmulighed vil være langs Ballerupvej.  Se kort 

Vi glæder os rigtig meget til at se jer, nu er der ikke så længe til. Har du ikke allerede meldt dig til så husk at gøre det inden 2. september. Det er dog muligt at eftertilmelde sig i skoven mod ekstraadministrationsgebyr.

MVH

HeelsOnWheels og WATeam

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*