HeelsOnWheels er skrumpet ind!

Kære HeelsOnWheels kvinder

Drivkraften i HOW 2016 har desværre ikke været stor nok til at løfte opgaven på samme vis i år som tidligere. Cuppen har fra start været drevet af ildsjæle, som har brændt for at give noget tilbage, og har ikke været fundament for en indtægtskilde for de implicerede. Og da basen i 2016 er rykket til Odense, har tingene været koncentreret mere i den første periode af 2016 omkring prioritetslån, børnehavematch og nyt arbejde end at finde sponsorer, klubber der vil afholde mv.

Der har dog været planlagt i kulissen men desværre er der sket det siden de 3 udmeldte datoer at en klub har trukket sig, og en anden har ikke kunne på de valgte datoer, så det har været lidt op ad bakke!

smiley-kedafdet

 

 

 

Set uppet for 2016 bliver derfor istedet at vi holder en festdag d 3. september 2016 med WATeam som arrangør på afdelingen. Så er der i hvert fald garanteret lækker kage;o)

content-610x407

Vi kører stadig 70 min plus omgangen færdig, og vi kører de samme klasser og det bliver med lokation i Hareskoven.

Tilmeldingen er åben og kan tilgås her via dette link – jeg håber at se mange af jer stå klar på startstregen.

HOW 2016 – Malene

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*