3. afdeling i Lille Hareskov

MØDESTED, STARTTID OG PARKERING:

Lørdag d. 26. september kl. 10.00 i Hareskoven. Start og mål område er ved P-pladsen ved kælkebakken midt på Skovlystvej, det kan bedst betale sig at parkere p-pladser ved Bryggeri Skovlyst og cykle til start for efterfølgende at cykle tilbage til afslutningen på Bryggeri Skovlyst, hvor vi vil kåre afdelingens og cuppens vinderne samt trække lod om vores præmier fra vores sponsorer. Det vil være en god idé at have noget tørt skiftetøj med til efter løbet. Se på kortet for info om P-pladser og mødested her.

INDSKRIVING OG REGISTRERING:

Indskrivning fra kl. 08.30-09.45. Ved indskrivning får I udleveret et startnummer hvori der sidder en chip, som skal placeres forrest på jeres cykel.

RUTEN:

Ruten køres mod uret og er ikke ret meget mere end 4 km. Det bliver nogle hurtige omgange for de hurtigste. I år vil kælkebakken igen være den hårde nyser som vi afslutter med. Der er 2 “hårde” opkørsler og 1 teknisk nedkørsel på ruten, hvilket jo ikke lyder dårligt. Ruten er mere teknisk end de andre afdelinger, og der er passager hvor man skal passe på, men der kommer rutefremvisning hvor man kan teste det af. Rute GPS spor findes her.

RUTEFREMVISNING:

Ingen rutefremvisning

INFORMATION:

Når sidste kvinde er i mål vil der være præmieoverrækkelse og lodtrækningspræmier på Bryggeri Skovlyst. Her vil der være mulighed for at tilkøbe sig en skål chilli con carne for kr 55 og øl til kr 35. Også for tilskuere og familien som er taget med for at heppe. Hygge i vanlig stil.
Det vil være en god idé at have noget tørt skiftetøj med til efter løbet.

REGLER OG SIKKERHED:

Ingen hjelm – ingen start.
Øvrige regler se her

Der vil være officials flere steder på ruten. Følg venligst deres anvisninger.

Hvis uheldet er ude skal disse kontaktes og vi kan med det samme lokalisere jer og dermed yde den assistance der er behov for.

Vi har førstehjælpsudstyr i mindre omfang, hvis I tager fat i en af de gule veste!

HENSYN:

Vi har fået lov til at benytte skoven til cykelløb. Det betyder ikke at vi har eneret på skoven, kun at vi kan håbe på at skovens øvrige brugere udviser forståelse. Vi skal stadig tage hensyn til alle skovens øvrige brugere, også selvom pulsen er høj.