Massøren v/Lotte Nørskov

Så nærmer tiden sig for 3. og sidste afdeling af dette års HeelsOnWheels. Afdelingsinfo er nu up to date og rutekort ligger også nu på hjemmesiden. Bemærk at Bryggeri Skovlyst igen danner rammen om vores fejring af afdelings- samt cuppens vindere efterfulgt af de heldige i lodtrækningen. På Bryggeriet kan man købe en skål chili con carne til kr 55, hvilket varmt kan anbefales.

Massoren-logo-200pxMen nu til Lotte som har forkælet hele 6 heldige kvinder de to første afdelinger med gavekort til hendes massør butik i København. Til finaleafdelingen bliver yderligere 3 kvinder velsignet med et gavekort. Lotte er uddannet zoneterapeut og RAB massør og for de 3 heldige, vil de få et gavekort til en times massage forkælelse hos Lotte. Man kan læse mere om Lottes butik på hendes hjemmeside her.

Malene 😉 

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*