Mudderbad til hele kroppen i St. Dyrehave

Tre styks cykler er blevet vasket med haveslangen, i lyset fra pandelampen, træningstøjet er smidt i vaskemaskine og et ihærdigt forsøg på at vaske mudderet af benene er gjort!

Så er man klar til at sidde lidt foran computeren og hvad opdager man? – fotograferne har allerede lagt billeder fra dagens afdeling af HeelsOnWheels op på nettet. Hvor forkælede har vi lov til at være? Åh hvor vi elsker at kikke på dem når vi kommer hjem 😉 og fryde os over, hvor tosset det er det vi laver – og skønt! Tak af hjertet, fordi I gider at komme ud i skoven og kæmpe med at tage de bedste og skarpeste billeder i et udfordrende tusmørke.

Ja vi slap, heller ikke i år, for en afdeling af HeelsOnWheels med regn. Heldigvis var det ikke meget, men nok til at første runde på sporet blev lidt ekstra udfordrende med glatte rødder.

Ruten var delt op med to tekniske strækninger og et mellemliggende tonse-stykke. Anderledes end vi plejer, men det er jo det skønne ved, at komme rundt og køre i så mange forskellige skove, med forskellige arrangerende klubber. CAS havde gjort et flot stykke arbejde med ruten og en masse rutevagter, som guidede os sikkert rundt på sporet.

Lærke

Lærke med far

 

Jeg er imponeret over de små piger på sporet, som knokler sig igennem alle de mudderhuller, og som samtidigt skal holde hovedet koldt, når den ene efter den anden kommer bagfra og råber ”Højre, venstre!” Godt mor eller far er med til at hjælpe ;-). You don’t have to be great to start, but you have to start to be great! Det er jeg helt sikker på de bliver.

 

Kager er jo en anden form for forkælelse vi sætter pris på, og en dejlig varm kop kaffe. Det er legendarisk, og CAS leverede varen.

 

 

Alle os der smider kæden eller sætter sadlen på tværs, eller bare ikke lige er helt hurtige nok, ja vi vil gerne sige tak til alle de sponsorer, som gør, at også vi kan stå og trippe lidt og håbe at vores nummer bliver trukket op af ”the black box”, så vi kan gå hjem med en lille ting, at mindes dagen på – ud over den gode cykeloplevelse.

Så til dem, som ikke ligefrem kører omkring og lugter til blomsterne:

podiebørn

Unge15: 1. Johanne Tøt Jensen, 2. Alberte Tøt Jensen, 3. Christine Reibert Hansen.

Dame40: 1. Elisabeth Koluda, 2. Tine Henriksen, 3. Helen Nilsson

Dame40: 1. Elisabeth Koluda, 2. Tine Henriksen, 3. Helen Nilsson

Dame16-39: 1. Anna-Sofie Nørgaard, 2. Ann-Dorthe Lisbygd, 3. Mette Pilsgaard

Dame16-39: 1. Anna-Sofie Nørgaard, 2. Ann-Dorthe Lisbygd, 3. Mette Pilsgaard

 

Husk sidste og 3. afdeling af HeelsOnWheels lørdag d. 26. september kl. 10.00 i Hareskoven, med WATeam som arrangerende klub.

Skrevet af Heidi Larsen – kørende rytter og vinder af et gavekort til Sponz MTB

Heidi

 

 

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*