Præsentation 2. afdeling

cas_logoCopenhagen Adventure Sport (CAS) står for 2. afdeling af årets HeelsOnWheels, og de lavede også ruten til os sidste år i St. Dyrehave. Den er ændret en smule, og folk husker måske at den var en smule adventurepræget og knap så MTB kørbar alle steder. I år bliver det spændende om CAS tager adventureelementerne ud, men sektionen fra sidste år er i hvert fald taget ud. Som ruten er lagt online nu er der en mose der skal forceres, men det får vi korrigeret til i morgen.

OBS – ændret løbslængde! Da almanakken er imod os og fortæller at solen i morgen går ned kl 19:21, så er det besluttet at vi kun kører 60 min og omgangen færdig.  De unge får stadig lov at køre de 45 min og omgangen færdig.

TILMELDING: Online tilmeldingen til 2. afdeling er lukket, men du kan stadig eftertilmelde dig på dagen i skoven og online til den resterende finaleafdeling. Se mere her.

MØDESTED, STARTTID OG PARKERING: Torsdag d. 17. september 2015 kl. 18:00 i St. Dyrehave (Hillerød).
Stævnepladsen finder du ved parkeringspladsen på Overdrevsvejen, 3400 Hillerød. Se kørselsvejledning  og parkeringsmuligheder her.

FinaleindskrivningINDSKRIVNING OG REGISTRERING:
Indskrivning fra kl. 16.30-17.45 på stævnepladsen. Ved indskrivning får I udleveret jeres startnummer hvori der sidder en chip, som skal placeres forrest på jeres cyklen. Husk at alle skal have udleveret startnummer og det kan derfor tage lidt tid at indskrive sig så kom i god tid! Har du tid til overs så kan du jo varme op på ruten.

Eftertilmelding er muligt mod kr 200 i startgebyr for afdelingen (Kr 150 for U15).

RUTEN: Ruten er en rundstrækning på ca. 4,5 km. Den er afvekslende med store stier samt single track, som man kender hvis man har kørt det blå spor i St. Dyrehave. Ruten indeholder få og ikke ret lange bakker, men krydret med broer og rødder der gør den teknisk specielt når ruten er våd.

Rute gps-kort kan ses her.

FORPLEJNING: Der er ikke vand i skoven så husk at medbringe den væske du skal bruge under løbet. Efter løbet vil der ved målstregen blive serveret forfriskninger i form af kaffe, the, hjemmebagt kage og frugt.

9763030702_3c7ef83678_hCYKEL LEJE OG SERVICE: Har du ikke selv en MTB så kan du leje en hos Hareskov cykler og har du knas med din egen cykel er der også mulighed for at få service. Vores samarbejdspartner Hareskov Cykler stiller igen op med mekaniker, værktøj og cykler.

Du kan booke/reservere din cykel til de enkelte afdelinger ved at skrive til: tue[snabel-a]hareskovcykler.dk. Du skal oplyse hvilken afd. af HeelsOnWheels du ønsker at booke til samt: Dit navn, din højde og om du ønsker at leje hjelm  (husk det er påkrævet at køre med hjelm ). Cyklen afhentes og afleveres ved start til den enkelte afdeling ca. en time før. Cyklerne er af mærket Scott, indstillet og gjort klar til kørsel i skoven. Priser på leje per afd. Kr. 150,-  (normalpris kr. 200,-)

VEJRET: HeelsOnWheels vejr er godt vejr! DMI lover indtil videre tørt. Temp. mellem 15 og 18 grader, så de korte rør kan godt bruges. Husk dog tørt tøj til bagefter.

byvejr_dag1

Vi glæder os til at se jer i skoven igen.

Malene

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*