Sponsorpræsentation Ryths Bodylux

Kære kvinder

Så nærmer tiden sig for 2. afdeling hvor vi skal køre i St. Dyrehave. Skoven og rute er godkendt og man kan se nærmere her for detaljer.

Logo Ruths BodyluxMen før vi når derhen så er det tid til at fortælle lidt mere om en af HOW’s sponsorer i år. Ryths Body Lux har sponseret gavekort til en heldig vinder i lodtrækningen vi afholder efter hver afdeling. Gavekortet lyder på kr 200 og kan bruges på en af Tine Ryths mange lækre behandlinger. Tine Ryth er kosmetolog og i hendes butik kan man blive forkælet fra tå til fingerspidserne.

I hendes butik vil man komme i en verden af plejende og effektive behandlinger til hud og krop. Hos Tine opnår du de bedste resultater og en professionel vejledning. Bestil blandt andet tid til en hudanalyse – gratis og ganske uforpligtende. Behandlingerne kan kombineres, Tine skal nok finde den optimale behandling for dig.

Tines butik ligger i Helsinge og man kan se meget mere om de mange muligheder for at få forkælet sin krop og sind her på hendes hjemmesidelink eller klikke ind og se nærmere på hendes facebook side her hvor der foregår en masse. Man behøver ikke vinde gavekort for at gøre noget godt for sin krop og sind – kig ind og bliv selv  fristet.

Tak til Tine Ryth fordi hun bakker op om vores HeelsOnWheels

 

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*