Ændret lokation til HOW 1. afdeling

Kære kvinder

Det har desværre vist sig at være en udfordring for os at få godkendt de to ruter vi har haft i spil til 1. afdeling i Albertslund (Herstedhøje). Vi har derfor valgt at tage plan B i aktion, da vi ikke længere kan vente på endelig godkendelser. Ærgerligt når nu Team Hustler har lagt kræfter i at få en fed afdeling på banen til os.

PlanB

Det skal siges at Naturstyrelsen har været en stor samspiller i at få en hurtig plan B ført igennem og vi takker Lone og tilhørende skovfoged i Naturstyrelsen ØST for hurtig ekspedition.

Så første afdeling bliver en “gammel” kending. Vi kørte der sidste gang i 2013, og det bliver rigtig godt. Vi skal køre 5,4km i Slagslunde Skov. Det er en rute der rent teknisk, er meget nem, dog med et par små krøller I form af lidt “grydeteknik” og 3-4 små eksplosionsbakker.

Resten af hjemmesiden er opdateret og I kan læse mere om 1. afdeling under afdelinger her.

Malene 😉

 

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*