Nybegynder?

Er du nybegynder – eller usikker på om HeelsOnWheels er noget for dig?

Tøv ikke – for her kommer manualen for dig der guider dig igennem dit første MTB løb.

Lidt historie:

start 2012

HeelsOnWheels er en MTB kvinde cup der startede tilbage i 2009, da 4 tøser synes der var alt for meget testosteron til de løb der ellers var i kalenderen. I dag administreres den af foreningen Qventure, og af deres styregruppe som består af Alice og Malene. I gennemsnit har vi ca. 100 kvinder til hver af vores afdelinger.

Vision:

Vores vision er at skabe et event der kunne samle kvinder til MTB løb, hvor kvinders spilleregler er gældende.

aliceguideheelsberg

Alice

Mål:

Vores mål er at få så mange kvinder ind i MTB sporten som muligt – gerne også de yngste, hvilket vi løser op for ved at åbne op for en ungdomsklasse hvor de yngste kan få lov at køre med en guide rundt.

 

Atmosfæren:

Det gør sig gældende at dette er en MTB cup, hvor vi prioriterer at ruterne skal være for selv nybegynderen til den garvede samt hyggen er i højsædet. Til hver afdeling er ruten ca. 4-6 km lang og man vælger selv hvor mange omgange man vil køre på de 70 min. Efter løbet er der forplejning, hvor man tit ser at de enkelte klubber disker op med et sandt spektakulært kagebord. Man vælger også selv hvor mange stykker kage der skal på samvittigheden.

Helt ny på cyklen – og måske ikke nogle at tage i hånden til den første gang?

Rutefremvisning2

Jamen, så er vores rutefremvisninger det helt rigtige for dig. Her kan man komme gratis og uforpligtende og prøve ruten til de enkelte afdelinger. Her støder man også enten på Alice eller Malene, som kører med rundt til disse. Og vi synes det er fedt med nye ansigter. Rutefremvisningsdagene vil stå under de enkelte afdelinger som eksempelvis her for første afdeling. Men ellers anbefaler vi at I tilmelder jer vores facebook gruppe her, hvor vi inviterer til rutefremvisningerne som en begivenhed.

 

Ikke nogen MTB/cykel at køre på?

Jamen, det er er også løsningen for, da vi samarbejde med Hareskov cykler, som udlåner deres cykler samt hjelm til en favorabel pris. Se mere her .