Cykelleje/service

Kære kvinder, der er ingen undskyldninger…

logo hareskov cyklerDer er nemlig både mulighed for cykelleje og cykelservice til HeelsOnWheels! Kunne du godt tænke dig, at komme med i skoven og deltage i HeelsOnWheels, men har du ikke selv en MTB eller har du knas og defekt på din egen cykel, så er muligheden der nu! Hareskov cykler tilbyder nemlig både cykel service og cykelleje, både før og til HeelsOnWheels.

Leje af MTB til HeelsOnWheels

Cyklen afhentes og afleveres ved start til den enkelte afdeling. Hareskov cykler er der ca. en time før start. Cyklerne er af mærket Scott,  indstillet og gjort klar til kørsel i skoven.
Priser på leje per afd. Kr. 150,-  (normalpris kr. 200,-)

Du kan booke/reservere din cykel til de enkelte afdelinger ved at skrive til: tue[snabel-a]hareskovcykler.dk. Du skal oplyse hvilken afd. af HeelsOnWheels du ønsker at booke til samt: Dit navn, din højde og om du ønsker at leje hjelm  (husk det er påkrævet at køre med hjelm for at stille op til HeelsOnWheels).

Gratis justeringsservice til HeelsOnWheels

Er der knas med gear indstilling eller bremse på din MTB på selve dagen, så er der også hjælp at hente. Hareskov Cykler stiller nemlig op 1 time før hver afdeling med mekaniker og værktøj. Kig efter deres vogn ved start, her har man mulighed for at få gratis justeringsservice på egen cykel, evt. reservedele kan købes til favorabel pris.

MTB reparation med 10 % rabat i butikken.

butik_vaerkstedHareskov Cykler giver speciel tilbud til HeelsOnWheels deltagere. Har du allerede knas med din MTB og trænger den til en reparation så får du 10 % rabat hos Hareskov cykler i tiden op til 1. afdeling den 12. juni.  Indlever cyklen i butikken Hareskov cykler Elme alle 6 Hareskov, og sig at du er tilmeldt HOW og få 10% på hele reparationen.

Hvis din MTB trænger til en grundig gennemgang så benyt dette tilbud så du ikke står med et problem på selve dagen som ikke kan fikses i skoven.

 

 

.