Finale præsentation 2014

thumb_001Så er det tid til den store HeelsOnWheels finale som vi, Malene og Alice i arrangørgruppen, selv står for at afholde i år med hjælp fra gode frivillige hjælpere fra nær og fjern. Vi vil prøve at leve op til vores forgængere og give mulighed for en fest både på sporet, uden for sporet og efter sporet.

TILMELDING Husk at online tilmeldingen lukker fredag kl 18:00. På dagen vil der være mulighed for at eftertilmelde sig, men dog for en mer pris. Se mere her.

RUTEN: Vi kan se frem til en finalerute som er lidt mere teknisk end de andre afdelinger. Ruten køres mod uret og er ikke ret meget mere end 4 km. Se GPS af ruten her

8040556933_a160a8a2b4_zI år vil kælkebakken igen være den hårde nyser som vi afslutter med. Der er 2 “hårde” opkørsler og 1 teknisk nedkørsel på ruten, hvilket jo ikke er dårligt. Det bliver nogle hurtige omgange for de hurtigste, men så får man jo flere ture op af den skønne kælkebakke hvor vi vil heppe på jer. Ruten er måske mere teknisk end de andre afdelinger og der er passager som både kan byde på teknik, mudder og rødder, hvor man kan teste alle de færdigheder af, som I har samlet sammen i cuppen.

Vær opmærksom på at ruten har en lille ændring i forhold til rutefremvisningen. Istedet for den sidste strækning med træstammen, som skulle forceres og passagen imellem søerne, så kører vi nu rundt om søen via MTB sporet. Her kan godt være lidt udfordring med mudder men det er jo en del af charmen ved MTB.

MØDESTED, STARTTID OG PARKERING: Start lørdag d. 13. september kl. 10.00 i Hareskoven. Start og mål område er ved P-pladsen ved kælkebakken midt på Skovlystvej, det kan bedst betale sig at parkere ved p-pladserne ved Bryggeri Skovlyst og cykle til start for efterfølgende at cykle tilbage til afslutningen på Bryggeri Skovlyst. Der vil vi kåre afdelingens og cuppens vinderne samt vi trækker lod om vores præmier fra vores sponsorer.  Se kort om P-pladser og mødested her.

INDSKRIVNING OG REGISTRERING: Indskrivning fra kl. 08.30-09.45. Ved indskrivning får I udleveret et startnummer hvori der sidder en chip, som skal placeres forrest på jeres cykel. Husk at alle skal have udleveret deres startnummer og det kan derfor tage lidt tid at indskrive sig så kom i god tid! Har du tid til overs så kan du jo varme op på ruten. Eftertilmelding er muligt mod kr 200 i startgebyr for afdelingen (Kr 150 for U15).

FinaleSkovlystFORPLEJNING: Der er ikke vand i skoven så husk at medbringe den væske du skal bruge under løbet. Efter de små 4 kilometer er kørt i 70 min tid, slutter vi af som vanligt med et kaffe, the, hjemmebagt kage og frugt til at tilfredsstille den første sult. Efterfølgende flytter vi til Bryggeri Skovlyst, hvor vi har præmie overrækkelse. På bryggerriet kan man tanke ordentlig op i deres skovhus hvor der tilbydes kalvegullasch og kartoffelmos til kr. 55,-, sandwich med forskelligt fyld kr. 45,- , muffin  kr. 20,-  samt frugt. Det hele kan naturligvis suppleres med bryggeriets lækre hjemmebryggede øl eller sodavand. Der kan betales både med dankort og kontanter.

byvejr

VEJRET: DMI lover vist stadig lidt forskelligt om vejret på lørdag, men lad os nu se om vejrguderne ikke er med os endnu engang. Hvis det dog alligevel skulle komme regn, så er det ikke noget overvældende og de lover stadig omkring 15 grader. Perfekt til en en tur i skoven med høj puls. Det vil være en god idé at have noget tørt skiftetøj med til efter løbet.

Vi glæder sig til at afvikle denne finale afdeling og håber på at se en masse glade MTB-tøser på sporet og til afslutning på Bryggeri Skovlyst.
Alice & Malene

 

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*