Sponsor præsentation Odex

Vi er så glade for at vores sponsorer støtter op om HeelsOnWheels og er stolte over at have kunne samle så gode sponsorgaver til jer igennem cuppen 2014. Vi har efterhånden præsenteret alle sammen, men som I  har set under de foregående 4. afdelinger, har vi også rigtig mange godter fra Aclima, Poc og Inov. Det er vores sponsor Odex ApS som har samlet nogen rigtig lækre produkter fra deres sortiment til os.

Til vores finaleafdeling udlodder vil vi også udlodde præmier fra Odex Aps. vi vil blandt andet udlodde en lækker hjelm POC og man behøverheldigvis  ikke være den hurtigste i sporet for at napse sådan een. Hjelmen er sikkerhedsmæssigt en af de allerbedste på markedet, da den blandt andet beskytter længere nede i nakken end de fleste andre hjelme, her kan du se mere om hjelmens funktionalitet og kvalitet.

 

 

 

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*