Adventure til 4. afdeling i Dyrehaven

I dag var vejret med os. Høj solskin, ikke for varmt, perfekt vejr til at tonse derud af til 4. afdeling af Spectre-HeelsOnWheels i St. Dyrehave. Det var svært ikke at være glad.

linda

Copenhagen Adventure Sport kan andet end Adventure Race. De havde lavet en spændende og udfordrende mtb-rute med mange rødder og tekniske passager som, trods tørre spor, kunne det udfordre selv en garvet rotte som mig.

Udfordret blev jeg også, da jeg efter 2 min. opdagede at kablet til bagskifteren var hoppet af og det blev ret hurtigt klart for mig, at ruten ikke bare kunne køres ”på stor klinge”. Men hvem går så rundt ude på sporet og er præcis på rette sted, på rette tidpunkt, med rette værktøj i lommen? Mr. Hovedsponser Spectre-HeelsOnWheels Henrik Svarre himself. Tak for det, det gjorde det muligt for mig at køre løbet færdigt.

Nu havde konkurrencen jo taget en anden drejning, men det gav mig så en chance for, at se hvordan der køres i andre dele af feltet og jeg skulle hilse og sige, at der bliver givet gas alle vegne. Jeg er imponeret over hvor teknisk godt der køres på de udfordrende rødder, og hvis udfordringer er for store, så bliver der løbet på bakkerne. Så det var ingen smal sag at køre sig frem i feltet igen.

sadelAndre kvinder havde  problemer med sadler og punkteringer og selv om jeg råbte: ”Har du hvad du skal bruge?” – (uden at tænke over at værktøjet hang på min anden cykel)- så var den sande helt jo den rutevagt, som skred til og hjalp med slangeskiftet. Og det bringer mig til, at vi igen igen ikke kan takke de rutevagter og ruteansvarlige der står derude nok. I gør det muligt for os at have en fornøjelig dag. TAK!

Kagebordet? Ja, ved 3. kage stoppede vi med at tælle, mig og datteren, det siger vist alt. Mums.

Nogle kvinder gør jo bare det de er kommet for – kører fra os andre – og i dag var de:

U16:

1.Arendse Mentz, Nærum Cykler/3060 MTB

2.Frederikke Sommer , DMK

3.Lærke Aaman, HMTBK

Kvinder 19-39

1. Anna-Sofia Nørgaard

2. Elisabeth Koluda, DMK

3. Sille Johannesen, DMK

Dame O40

1. Bettina Romer, Politiets IF

2.Helen Nilsson, CKX

3. Lotte Nørskov, DMK

Dagens læring:

a) Det kan svare sig, at checke cyklen ordentligt efter hjemmefra

b) Der er et spændende foredrag om træning i sigte af Henrik Svarre

c) Det er sandt. Svenskerne løber altid med øllene!

Numre til tørre Alle ved jo at Alice og Malene trækker i de store røde tråde bag kulisserne, før, under og efter hver afdeling, men de har skam også styr på de små tråde – tørresnorene – hvor vores startnumre hænger og venter på os ind til sidste afdeling af Spectre-HeelsOnWheels 😉

 

 

Husk rutefremvisning allerede på søndag d. 7. september i Hareskoven kl. 14:00 – mødested er P-pladsen på toppen af kælkebakken på Skovlystvej.

siljelarkeDen kommende lovende generation af frække lodtrækningstøser siger tak og på gensyn til finaledagen.

 

/Heidi, WATeam

 

 

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*