Præsentation af 4. afd af HOW

Parat, start og kør, vi er klar med præsentation af 3. afdeling af Spectre-HeelsOnWheels som arrangeres af Copenhagen Adventure Sport

TILMELDING: Online tilmelding til 4. afdeling er lukket men du kan stadig eftertilmelde dig på dagen i skoven og online til de resterende enkelt afdelinger. Se mere her.

MØDESTED, STARTTID OG PARKERING: Torsdag d. 4. september 2014 kl. 18:00 i St. Dyrehave (Hillerød).
Stævnepladsen finder du ved parkeringspladsen på Overdrevsvejen nærmeste husnummer er Overdrevsvejen 2, 3400 Hillerød. Se kørselsvejledning  og parkeringsmuligheder her

FinaleindskrivningINDSKRIVNING OG REGISTRERING:
Indskrivning fra kl. 16.30-17.45 på stævnepladsen. Ved indskrivning får I udleveret jeres startnummer hvori der sidder en chip, som skal placeres forrest på jeres cykel. Husk at alle skal have udleveret startnummer og det kan derfor tage lidt tid at indskrive sig så kom i god tid! Har du tid til overs så kan du jo varme op på ruten.

Eftertilmelding er muligt mod kr 200 i startgebyr for afdelingen (Kr 150 for U15).

RUTEN: 

Ruten er en rundstrækning på ca. 6,4 km. Ruten er afvekslende med store stier samt single track, som man kender hvis man har kørt det blå spor i St. Dyrehave. Ruten indeholder få og ikke ret lange bakker, men krydret med broer og rødder der gør den teknisk. Frederikke Sommer, en af vores unge deltagere var med til rutefremvisningen og har skrevet følgende om ruten.  “Ruten er mega fed, da der både er plads til at køre stærk og overhale, men også at der er steder hvor man lige skal ned i gear og koncentrere sig. Så alt i alt en rute med masser af udfordring og fart.” Så i kan godt glæde jer!
Rute gps-kort kan ses her.

OMRÅDET: 

Hillerød og Store Dyrehaves historie er uløseligt knyttet sammen. Da Christian IV i starten af 1600-tallet opførte Frederiksborg Slot, indvarslede det en fornyelse på den egn, der havde været stort set uden forandring siden middelalderen. I 1628 blev der opført et jorddige om den firkant, som i dag udgør Store Dyrehave for at holde en bestand af hjortevildt inde, således at man altid var sikret friskt kød til Frederiksborg Slot. “Stjernen” og de karakteristiske lange, lige veje i Store Dyrehave blev i 1670-80 anlagt af Christian V udelukkende med ét formål: Kongens parforcejagt. Store Dyrehave bærer i dag mere præg af skovfolkenes virke, end den afspejler fortidens driftsformer. Store Dyrehave er desuden mærket af de store stormfald, der har været gennem tiderne. 

cas_logoCopenhagen Adventure Sport: henvender sig til alle, der har interesse i og lyst til oplevelser, eventyr og adventurerace. Foreningen er skabt af personer, som ønsker at stifte bekendtskab med disse udfordringer på et niveau, der udelukkende styres af det enkelte medlems lyst og begrænsninger.

Copenhagen Adventure Sports medlemmer påvirker i høj grad selv aktivitetsniveauet, hvad enten det drejer sig om fællestræning, arrangementer, kurser eller deciderede konkurrencer. Foreningen skaber rammerne for kommunikation men forventer i høj grad, at medlemmerne selv tager del i aktiviteterne.

FORPLEJNING: Der er ikke vand i skoven så husk at medbringe den væske du skal bruge under løbet. Efter løbet vil der ved målstregen blive serveret forfriskninger i form af kaffe, the, hjemmebagt kage og frugt.

9763030702_3c7ef83678_hCYKEL LEJE OG SERVICE: Har du ikke selv en MTB så kan du leje en hos Hareskov cykler og har du knas med din egen cykel er der også mulighed for at få service. Vores samarbejdspartner Hareskov Cykler stiller igen op med mekaniker, værktøj og cykler.

Du kan booke/reservere din cykel til de enkelte afdelinger ved at skrive til: tue[snabel-a]hareskovcykler.dk. Du skal oplyse hvilken afd. af HeelsOnWheels du ønsker at booke til samt: Dit navn, din højde og om du ønsker at leje hjelm  (husk det er påkrævet at køre med hjelm ). Cyklen afhentes og afleveres ved start til den enkelte afdeling ca. en time før. Cyklerne er af mærket Scott, indstillet og gjort klar til kørsel i skoven. Priser på leje per afd. Kr. 150,-  (normalpris kr. 200,-)

VEJRET: HeelsOnWheels vejr er godt vejr! Endnu engang kommer solen frem og skinner på os, så frem med solbriller og korte rør, det bliver så lækker. DMI lover tørt med en del sol. Temp. op mellem 18 og 22 grader og svag til jævn vind fra øst og sydøst

byvejr_afd.4

Vi glæder os til at komme i skoven med jer.

Alice og Malene

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*