Flow på Boserupsporet til 3. afdeling

Det anede mig, at det var mere end et par uger siden jeg havde været ude på mountainbiken sidst, og de tunge gardiner af spindelvæv i og under skoene, efterlod ikke rigtig plads til tvivl. Cyklen havde ikke været luftet siden sidste afdeling af Spectre-HeelsOnWheels! Jeg trøstede mig selv med, at jeg nok ikke var den eneste kvinde, som havde holdt sommerferie, sådan for alvor. Uden cykel!

Nå men vejret var jo fantastisk, så hvem kunne vide, at den skønneste dag, skulle byde os velkommen i skoven med en ordentlig regnskylle en halv time inden start. Der var måske en enkelt eller to der havde checket vejrudsigten hjemmefra, for der var desværre kun 66 kvinder der stillede til start. Og det var synd, for selv om der var kommet lidt regn, så havde sporet ikke taget voldsomt skade af det. Det var fugtigt, men kun meget få steder var det decideret glat.

How_3afd_August2014_Web_100K-8

Foto: d. profitlich

3. afdelings arrangører Roskilde MTB Klub, havde lavet en rigtig fin rute, som var ganske teknisk og udfordrende når man havde tempo på og hvor der ikke var mange steder, man turde tage hænderne fra styret for at drikke. Så der skulle køres koncentreret for at sno sig om træerne og få drukket nok. Mange sagde også at de virkelig fandt et godt flow. Jeg oplevede ikke de store udfordringer med at overhale, selv om der var blevet advaret mod det, så hvis alle havde den oplevelse, er det måske bare fordi vi kvinder er gode til, at finde ind på rette plads i startfeltet 😉

Igen måtte vi desværre også sande, at der var behov for opmærksomme og hjælpesomme ryttere på sporet, når uheldet er ude. Godt at vi kan køre og føle os trygge på sporet, velvidende at hjælpen altid er nær.

En stor tak til RMK og deres rutevagter, som havde lagt et kæmpe arbejde i, at skabe optimale betingelser og omgivelser for os ryttere. De står i alle 70 min. og hepper og klapper os frem på sporet. Det er værdsat!

Også tak til alle de mænd og børn som kommer og hepper, det er ubeskriveligt at køre igennem målområdet. Det vrimler med børn og hvor er det skønt at mærke at vi er rollemodeller for den kommende generation.

14926247905_800751cd3b_c

Foto: d. profitlich

 

Tak til fotograferne, vi er mange der nyder, at kikke billeder af vores egne mudrede ansigter og ben når vi kommer hjem og i dag var med dem med de længste muddersprøjt i ansigtet:

Foto: d. profitlich

Foto: d. profitlich

 

Unge U15:

  1. Frederikke Sommer, DMK
  2. Lærke Aamann, HMTBK
  3. Sidsel Lindberg, DMK

 

 

Foto: d. profitlich

Foto: d. profitlich

 

Klassen Q16-39:

1. Anna-Sofie Nørgaard
2. Ann-Dorthe Lisbygd, Team Eleven Radon/DMK
3. Elisabeth Koluda, DMK

 

Foto: d. profitlich

Foto: d. profitlich

 

 

Dame O40:

  1. Bettina Romer, Politiets IF
  2. Terecia Johannson, CKX
  3. Heidi Larsen, WATeam

 

 

 

Foto: d. profitlich

På vejen hjem siger min datter: ”Mor, jeg kan bedst lide at køre lige ud”.

Hmm” tænker den bekymrede mtb-mor – ”Mon jeg har avlet en landevejsrytter?” og jeg spørger”Nå hvorfor?”.

Hvorefter hun svarer: ”Jo fordi det ellers er SÅ hårdt for benene. Det er også derfor jeg bedst kan lide de bakker der går nedad!” 😉

Og hermed er hendes ønskeliste klar til 4. afdeling af Spectre-HeelsOnWheels, som foregår d. 4. september 2014 kl. 18:00 i St. Dyrehave (Hillerød). Vi ses!

Heidi /WATeam

 

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*