Bliz sportsbrille

Så er vi tæt på at være i gang efter sommerferien. Vi starter op med en præsentation af en af vores gode sponsorer som bakker op om cuppen. Vi er heldige at Future Denmark har valgt at støtte cuppen med et sponsorat i form af nogen super fede Bliz Pace sportsbriller designet til aktive kvinders ansigts form. Future Danmark forhandler Future Eyewear Groups egne varemærker inden for sol-, læse- og sportsbriller, samt ski goggles. Vi trækker lod om 2 lækre sæt per. afdeling, måske du er en af de heldige vindere og løber afsted med de fede briller. For at deltage i lodtrækningen skal du være tilstede når dit navn bliver trukket.

Bliz Active logotype 2012_black

Bliz Active solbriller er et svensk varemærke med al dets baggrund og fokus på den nordiske arv. Men varemærket er ikke kun unikt pga det svenske design, det er også unikt fordi mange modeller har egenskaber og funktionaliteter der passer til sport.

9056-18Bliz Pace er et af de mest teknisk avancerede designs der nogensinde er skabt til mindre ansigter. Pace tilbyder både teknikalitet og fleksibilitet for at du kan udføre dit maksimale hver gang, uanset sport og forhold. Funktionalitet og alsidighed for enhver udendørs aktivitet. Bliz tilbyder superb ydeevne, mens du fokuserer på din!

 

Tak til Future Danmark for at bakker op

 

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*