Rutefremvisning i god stil

Så stod weekenden på rutefremvisning i Boserup skov som vi skal indvie i HeelsOnWheels sammenhæng allerede på torsdag og vi glæder os til at præsentere en ny rute for jer, kreeret af Roskilde MTB Klub. På trods af der stadig er nogen der holder sommerferie så mødte deltagerne talrigt op og vi fik en god tur på sporet, en af de seje piger var sød at skrive et par linier om rutefremvisningen. 

HOW 2014_3afd Rute 1000

Trods vores kære metrologer havde spået at sommeren nu ville slutte Søndag, så nåede de 15 fremmødte til dagens rutefremvisning, at se solen mens vi kørte. Og det er jo altid herligt, for det gør det hele endnu bedre. Dagens rute på små 5 km blev ført an af en herre fra Roskilde MTB, som formående at få os rundt, hele to gange. Ruten i Boserup skov, er en rute med masser af singletrack, men stadig god mulighed for at overhale. Der var ikke så mange højdemeter, men masser af sving – og et par gange, hvor du vil skulle helt ned i tempo. Regnen de sidste dage, havde gjort sporet helt perfekt – så jeg vil bare sige: Kom så til Boserup, der er garanteret sol, kage og en rute for ALLE.

Vi ses derude på Torsdag

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*