Rutefremvisning 3. afd.

1455071_707969622565916_112602162_nSå er ruteinfomation og rutefremvisning klar. Til den næste og 3. afdeling af årets HeelsOnWheels, har Roskilde MTB klub gjort en ny spændende rute klar i Boserup skov. Ruten er 5,3 km, det meste af ruten er på lækre singletrack på Boserupsporet, krydret med en smule grusvejstons. Den indeholder ikke de vilde højdemeter men sporet er snoet med en del sving, ude at være for teknisk krævende.  Se ruten her 

RUTEFREMVISNING:

Til hver afdeling invitere vi til rutefremvisning hvor man kan blive vist rundt på sporet i roligt tempo. Så grib din MTB og hjelm og kom med.  Rutefremvisningen kommer til at foregå søndag d. 10 august kl. 10.00 mødested til rutefremvisning er på den store parkeringsplads ved friskolen Boserupvej 100A Roskilde. Herfra køre vi til startstedet ved naturcenteret Boserupgård, vi kører fra P-pladsen kl. 10.00.  Se kort her.

Bemærk at på selve dagen er startstedet inde i skoven ved naturcenteret Boserupvej 84.

Husk at tage veninden, søsteren, datteren, moren mv. med til rutefremvisning, da vi gerne viser alle rundt på sporet. Det er her man har mulighed for at komme og snuse til stemningen inden man melder sig til.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer.

 

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*