Hurtige hæle i Terkelskoven til 2. afdeling

Selv i torden og lyn, ruller HeelsOnWheels ud af by’n  – og ind i de sjællandske skove!

Ja vejret viste sig fra sin udfordrende side, og der var da også kun 69 køreglade kvinderhow1, der fandt vej til Terkelskoven i dag, men os der var der, havde en fest.

Hanne Rasmussen havde lavet en super rute, med to korte sløjfer, så publikum kunne heppe ”til begge sider” og så os ryttere for en gangs skyld kunne se ansigterne på de andre ryttere og ikke kun bagen 😉

how4Der var både tempo og teknik, men også bakker denne gang. Udfordringer til alle. Det gode ved HeelsOnWheels er jo, at der altid er kvinder at konkurrere med uanset om vi har en dag med gode eller dårlige ben. Hvor er det bare fantastisk unikt, at vi kan finde nogle at battle med på alle niveauer. Man kan altid spotte en om næste hjørne, som man måske kan være heldig at nå.

how2Atter en gang fik vi set mere eller mindre alvorlige styrt på sporet, som vidner om at konkurrencen også tages yderst alvorlig, og at der bliver givet godt med gas på sporet. Vi håber at I og jeres skrammer heler hurtigt, så vi ser jer tilbage på sporet igen til 3.afdeling… og som en rytter sagde inden hun gik:

Det er jo meget hyggeligt det her, selvom jeg styrtede på sporet og aldrig når at komme på podiet”.

I målområdet vrimlede det med babyer i alle alderskategorierhow5, fra de helt små, som sad og ventede på mors bryster, til de lidt større, der nu selv kan sidde op i barnevognen med barnepigen M/K ved siden og følge med, når mor drøner forbi på sporet. De kommende mtb-stjerner står på spring på sidelinien for at komme op på cyklerne. Herligt med alt det østrogenpower!

how6WATeam diskede op med kager i alle kulører, endog så mange at der, som sædvanligt, var nok til både ryttere, hjælpere og heppere. Og lad os lige i den anledning, benytte os af lejligheden til at sige mange TAK til de rutevagter, som gider at bruge en aften på, at stå og navigere og sikre at vi ryttere kommer fornuftigt gennem ruten. Samtidigt tak til fotograferne der knipser det ene gode billede efter det andet af os ryttere. Det bliver der sat pris på og denne gang kan vi takke Daniel Profitlich for billeder til indlægget.

I dag var de hurtigste hæle i sporet

how7Unge U15:

1. Arendse Mentz, 3060 MTB

2. Frederikke Sommer, DMK

3. Alberte Johannesson

 

how8I klassen Q16-39:

1.Lisette Rosenbeck,

2. Anna-Sofie Nørgaard – inkognito

3. Kristine Nørgaard

how9Dame O40:

  1. Bettina Romer, Politiets IF
  2. Helen Nilsson, CKX
  3. Lotte Nørskov, DMK

 

 

God sommer til alle, med eller uden cykel og husk at vi er klar med 3. afdeling i Boserupskoven d. 14. august.

/Heidi, WATeam

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*