Præsentation af 2. afdeling

SÅ… er vi klar til 2. afdeling af Spectre-HeelsOnWheels som arrangeres af  WATeam (Women’s Adventure Team). Sidste hånd er lagt på forberedelserne og nu venter vi bare på det bliver torsdag igen.

TILMELDING: Online tilmelding til 2. afdeling lukkede den 24/6 men du kan stadig eftertilmelde dig på dagen i skoven og online til de resterende enkelt afdelinger. Se mere her.

MØDESTED, STARTTID OG PARKERING:  Torsdag d. 26. juni 2014 kl. 18:00 går det løs i Terkelskoven i Lynge. Parkering ca 400 meter fra Start/Mål. Vi har fået lov at låne en privat grund, hvor der er plads til alle. En betingelse er dog at vi rydder op efter os, så venligst tjek inden i kører hjem om i skulle have tabt noget affald eller andet.
Se kort for Start og Mål og Parkering her

indskrivning afd1-04INDSKRIVNING OG REGISTRERING:
Indskrivning fra kl. 16.30-17.45 på stævnepladsen, som er placeret i det sydøstligste hjørne. Ved indskrivning får I udleveret jeres startnummer hvori der sidder en chip, som skal placeres forrest på jeres cykel. Husk at alle skal have udleveret startnummer og det kan derfor tage lidt tid at indskrive sig så kom i god tid! Har du tid til overs så kan du jo varme op på ruten.

Eftertilmelding er muligt mod kr 200 i startgebyr for afdelingen (Kr 150 for U15).

RUTEN: Terkelskoven er helt nyt territorium for HeelsOnWheels. HeelsOnWheels har ikke tidligere lagt haft rute her og Hanne fra WATeam melder, at det har været en sand fornøjelse at lede skoven igennem for at finde de fineste spor til jer. Ruten er ca 4.7 km lang. Der er 2 sløjfer og ca halvvejs på ruten kommer I igennem Start og Mål området. Ruten er en god blanding af det hele. Der er både lange seje og små tekniske stigninger. Der er singeltrack med godt flow og mulighed for god fart. Der er brede grusstier med mulighed for overhaling. Der er lange nedkørsler hvor der kommer god fart på og små stejle nedkørsler hvor det gælder om at holde tungen lige i munden.

OMRÅDET: Terkelskoven udgør sammen med Nyvang og Farum Lillevang et større sammenhængende skovområde.  Terrænet er meget kuperet og tidligere har der været kalkbrud og en kæmpe grusgrav vest for skoven med meget stejle skrænter. Vandløb slynger sig gennem skoven, og her findes Allerøds eneste vandfald. Grusgraven er nu omdannet til drive-in biograf og put-and-take sø. I den nordlige del af skoven ligger Filet´en, en skovhave med næsten 100 eksotiske træer importeret primært i 1930’erne. Store dele af Terkleskov udgøres af naturskov, herunder også såkaldt urørt skov.

WATeam-logo-nyWATeam er en forening af kvinder med eventyrlyst, der ønsker at dyrke adventurerace på alle niveauer og som nyder motion og aktiviteter i naturen. Vi holder af udfordringer og afprøver vores grænser og udholdenhed. Hvis du er vild med eventyr, fysiske udfordringer og har en masse kampgejst og synes det lyder spændende at indgå i et netværk af kvinder der deler samme interesse, så kik forbi vores hjemmeside www.wateam.dk

FORPLEJNING: Der er ikke vand i skoven så husk at medbringe den væske du skal bruge under løbet. Efter løbet vil der ved målstregen blive serveret forfriskninger i form af kaffe, the, hjemmebagt kage og frugt.

9763030702_3c7ef83678_hCYKEL LEJE OG SERVICE: Har du ikke selv en MTB så kan du leje en hos Hareskov cykler og har du knas med din egen cykel er der også mulighed for at få service. Vores samarbejdspartner Hareskov Cykler stiller igen op med mekaniker, værktøj og cykler.

Du kan booke/reservere din cykel til de enkelte afdelinger ved at skrive til: tue[snabel-a]hareskovcykler.dk. Du skal oplyse hvilken afd. af HeelsOnWheels du ønsker at booke til samt: Dit navn, din højde og om du ønsker at leje hjelm  (husk det er påkrævet at køre med hjelm ). Cyklen afhentes og afleveres ved start til den enkelte afdeling ca. en time før. Cyklerne er af mærket Scott, indstillet og gjort klar til kørsel i skoven. Priser på leje per afd. Kr. 150,-  (normalpris kr. 200,-)

byvejr_dag1

VEJRET: Det er ikke kun sporet der er nyt men også vejrudsigten, det er ikke tit der er lovet regn til HeelsOnWheels. Det er heldigvis også mest før start at der er varslet regn. Lidt pløre slipper vi nok ikke for men det skal nok blive godt, men husk skiftetøj så i ikke bliver kolde efter løbet.

Vi glæder os til at komme i skoven med jer.

Alice og Malene

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*