Djuva sponsorerer armbånd

Vi havde en fantastisk 1. afdeling af HeelsOnWheels i Jonstrup, – vi havde dog også et uheld hvor en rytter styrtede. Jill er heldigvis hjemme igen og ved godt mod, men i skoven havde vi lidt problemer med at finde ud af hvem vi skulle kontakte af pårørende. I sådan et tilfælde ville det have været nyttigt med en måde at identificere en rytter med det samme.

djuva black cmykPludselig sygdom eller ulykke kan ramme os alle – og så er hurtig og korrekt information om vores identitet og helbred afgørende. Derfor anbefaler vi vores sponsor Djuva – armbåndet, som på stedet giver førstehjælperen alle relevante oplysninger og mulighed for at kontakte pårørende øjeblikkeligt. Alarmcentralen kan få præcis underretning og give anvisninger på den rigtige førstehjælp – og når redderne når frem, kender de allerede den pågældendes eventuelle sygdomme, medicinforbrug og allergier og kan straks påbegynde den optimale behandling.

Derfor er et Djuva – armbånd en rigtig god idé – og fås endda i mange smarte farver.

djuvastream__0003_green2

Djuva armbåndet er særligt oplagt til Aktive sportsudøvere, der ofte færdes alene, som f.eks. motionsløbere, MTB og cykelryttere, hesteryttere, lystfiskere og jægere. Men også personer med f.eks. hjerteproblemer, blodtryksproblemer, diabetis eller epilepsi er oplagte brugere af Djuva.

Vi takker Djuva for at støtte HeelsOnWheels med 2 armbånd til lodtrækning ved hver afdeling. Måske du er den heldige til at vinde et gavekort.

 

 

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*