Veloverstået 1. afdeling af HeelsOnWheels

Det var med sommerfugle i maven og diamanter i benene, at jeg med spænding, havde set frem til denne første afdeling af HeelsOnWheels’ 6. sæson. Allerede fremmødet til rutefremvisningen i mandags vidnede om, at der atter var noget godt i vente. Over halvdelen af de tilmeldte til cuppen, som igen igen tæller et pænt stykke over 100 tilmeldinger, var mødt friske og veloplagte op til Ride4fun’s rutefremvisning.

thumb_001

Foto: Lars Noppenau

Mette Wisbom Thomsen, fra Ride4fun, havde lavet en super sprød hurtigt rute, som gav masser af teknisk udfordring når tempoet blev skruet op. Det er vist heller aldrig set før, at en rytter har nået hele 7 omgange på sporet under cuppen, men det blev ikke kedeligt af den grund. Det er altid sjovt når ruten møder sig selv undervejs, og det giver super gode vilkår for publikum, som kan heppe os ryttere rundt på sporet. Det er lige det der gør, at man tager den ekstra omgang, man faktisk ikke vidste at kroppen kunne overkomme. Tak for det, det er vi glade for.

RAW_7379

Foto Daniel profitlich

Nå men tilbage til starten. Stemningen var i top, den klassiske bølge gik frem og tilbage flere gange og startskuddet gik. Støvet stod os om hovederne, men hurtigt finder man jo ind på sin rigtige plads i den lange slange af køreglade mtb-kvinder, mens man giver alt hvad man har i sig. Vejret var samtidigt perfekt, så det var svært ikke at være i godt humør.

Min datter Lærke på 6 år havde sin debut i cuppen, og efter at hun havde fået tørret tårerne af kinderne af nervøsitet inden starten gik, så havde hun en fest på sporet. Hun følte sig stolt over at køre derude i skoven, og på filmen nedenfor kan I se hvordan alle ryttere er søde og hensynsfulde, når de overhaler hende og samtidigt har overskud til at rose hende. Det bekræfter kun hvorfor HeelsOnWheels cuppen er så succesfuld. Der er plads til alle, med det rigtige køn 😉 – man føler sig tryg på sporet, folk er hensynsfulde og stemningen er unik.

Film fra sporet

I dag havde Jill (DMK) desværre et slemt styrt på sporet, men der var heldigvis hurtigt kompetente ryttere, som tog aktion og tilkaldte en ambulance. Tak for indsatsen til Anne Møller, Karina Gleerup og Charlotte Mayntz og rigtig god bedring til Jill.

Ride4Fun havde disket op med dejlige kaloriefyldte drikke, så depoterne kunne fyldes op efter cuppen, og kager, en til hver ben! Vi takker for det store arbejde I har lagt i, at gøre 1. afdeling til noget særligt for os.

RAW_7623 2

Under 15 år. Foto: Daniel Profitlich

Der er jo altid ryttere der har lidt flere diamanter i benene end os andre og i dag var det i U15:

  1. Kirstin Holt, DMK
  2. Arendse Mentz, 3060 MTB
  3. Frederikke Sommer, DMK

 

RAW_7632 2

Kvinder 16-39 år. Foto: Daniel Profitlich

 

I klassen 16-39

1. Ann-Dorthe Lisbygd, Team Eleven Radon/DM
2. Anna-Sofie Nørgaard
3. Lisette Rosenbeck, DMK

 

RAW_7627 2

Over 40 år. Foto: Daniel Profitlich

 

I klassen 40+, som i år er den største klasse

  1. Helen Nilsson, CXK
  2. Anni Plauborg, Team Fit4Run
  3. Tine Maria Henriksen, DMK

Tillykke til podie-pigerne!

HOW-17

Foto: Thomas Nyhus

 

Jeg ser allerede frem til 2. afdeling af Spectre- HeelsOnWheels cuppen d.26. juni, som afholdes af WATeam i Terkelskoven.
Husk rutefremvisning søndag d. 22.juni kl. 11.

/Heidi, WATeam

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*