Præsentation af 2. afdeling

Nu varer det ikke længe før vi byder velkommen til HeelsOnWheels. Ride4Fun og Mette har længe været klar med detaljerne til 1. afdeling, men de er ikke de eneste som har knoklet i kulissen. Hanne og  WATeam har også brugt timer på at planlægge 2. afdeling og de er også allerede klar med praktisk planlægning, rutefremvisning, rutevagter og kagebagere. Så mens vi venter kan vi jo lade Hanne præsentere 2. afdeling.

Karen2012WATeam præsenterer:
2. afdeling af HeelsOnWheels foregår i år i den uspolerede Terkelskov. Vi har aldrig tidligere lagt en rute her og det har været en sand fornøjelse at lede skoven igennem for at finde de fineste spor til jer. Ruten er ca 4.7 km lang. Der er 2 sløjfer og ca halvvejs på ruten kommer I igennem Start og Mål området.

Vi har forsøgt at lægge en rute der er en god blanding af det hele. Der er både lange seje og små tekniske stigninger. Der er singeltrack med godt flow og mulighed for god fart. Der er brede grusstier med mulighed for overhaling. Der er lange nedkørsler hvor der kommer god fart på og små stejle nedkørsler hvor det gælder om at holde tungen lige i munden.

RUTEFREMVISNING:
Der vil være rutefremvisning søndag d. 22. juni 2014 kl. 11.00. Mødested er ved Start og Mål. Husk at tage veninden, søsteren, datteren, moren mv. med til rutefremvisning, da vi gerne viser alle rundt på sporet. Det er her man har mulighed for at komme og snuse til stemningen inden man melder sig til. OBS: Desværre er det ikke muligt at parkere samme sted som d. 26 juni, så parkering denne dag må foregå på parkeringspladserne på Slangerupvej.

Hanne – WATeam

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*