Ride4fun klar med 1. afd.

ride4fun-ny

Så er rute infomation og rutefremvisning klar. Til denne 1. afdeling af årets HeelsOnWheels har Team ride4fun valgt en blød start – i hvert fald hvis skoven viser sig fra den tørre side.

Ruten i Jonstrup Vang vil for nogle kunne virke bekendt, da den ligger tæt op ad en ruten som blev brugt i 2011 udgaven af cuppen. Den er ca. 4,5 km lang og en blanding af det røde spor samt grussti. Således vil der blive plads til til både tons og teknik. Se rutekort 

IMG_5119RUTEFREMVISNING:

Til hver afdeling invitere vi til rutefremvisning hvor man kan blive vist rundt på sporet i roligt tempo. Så grib din MTB og hjelm og kom med.  Rutefremvisningen kommer til at foregå mandag d. 9 juni (2. pinsedag) kl. 9.30. Mødested på den lille parkeringsplads hvor Ballerupvej bliver til Skovvej. Det er også her mål vil være til selve løbet. Parkeringsmulighed vil være langs Ballerupvej.  Se kort 

Husk at tage veninden, søsteren, datteren, moren mv. med til rutefremvisning, da vi gerne viser alle rundt på sporet. Det er her man har mulighed for at komme og snuse til stemningen inden man melder sig til.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer, nu er der ikke så længe til. Har du ikke allerede meldt dig til så husk at gøre det inden 1. maj og få rabat på din tilmelding.

MVH

HeelsOnWheels og Team Ride4fun

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*