2. afdeling

MØDESTED, STARTTID OG PARKERING:

Onsdag d. 21. august 2013 kl. 18:00. Rute og mødested er her. Samt info fra google maps her.

INDSKRIVNING OG REGISTRERING:

Indskrivning fra kl. 16.30-17.45.
Ved indskrivning får I udleveret en chip, hvis I har købt eller skal leje en som skal placeres ovenpå jeres cykelsko.

RUTEN:

Team Ride4fun Ladies har I år valgt en rute der rent teknisk, er meget nem, dog med et par små krøller I form af lidt “grydeteknik” og 3-4 små bakker.
Hvis vejret er med os og holder tørt den 21 august hvor vi afvikler løbet, vil I få en rute som er SUPER hurtig med et rigtig lækkert flow og hvor der er mulighed for at komme til at køre MANGE omgange 🙂
Hvis vejret bliver lidt mere “efterårsagtigt” vil ruten blive lidt mere “tung” I det men så I så har mulighed for at få brugt RIGTIG mange muskler.

Ruten er 5,40 km lang og I slutningen vil der være en stigning som lige skal forceres, samt en nedkørsel hvor I lige skal holde tungen lige I munden.
MEN – Intet er så svært så det ikke kan køres og vi skal nok passé godt på jer og sørge for en masse rutevagter – OG KAGE BAGEFTER !!!

RUTEFREMVISNING:

Rutefremvisning er klar til den 18 august. kl. 10.30 og mødested er på den lille P-plads, hvor Gulbjergvej krydser Kollensøvej. Husk at tage veninden, søsteren, datteren, moren mv. med til rutefremvisning, da vi gerne viser alle rundt på sporet. Også selvom I ikke har tilmeldt jer cuppen. Det er her man har mulighed for at komme og snuse til stemningen inden man melder sig endelig til.

INFORMATION:

Efter løbet vil der blive serveret forfriskninger i form af kaffe, the, hjemmebagt kage og frugt.
Når sidste kvinde er i mål vil der være præmieoverrækkelse og lodtrækningspræmier.
Det vil være en god idé at have noget tørt skiftetøj med til efter løbet.

REGLER OG SIKKERHED:

Ingen hjelm – ingen start.
Øvrige regler se her

Der vil være officials flere steder på ruten. Følg venligst deres anvisninger.

Hvis uheldet er ude skal disse kontaktes og vi kan med det samme lokalisere jer og dermed yde den assistance der er behov for.

Vi har førstehjælpsudstyr i mindre omfang, hvis I tager fat i en af de gule veste!

HENSYN:

Vi har fået lov til at benytte skoven til cykelløb. Det betyder ikke at vi har eneret på skoven, kun at vi kan håbe på at skovens øvrige brugere udviser forståelse. Vi skal stadig tage hensyn til alle skovens øvrige brugere, også selvom pulsen er høj.