1. afdeling

MØDESTED, STARTTID OG PARKERING:

Onsdag d. 7. august 2013 kl. 18:00 mødes vi i Tokkekøb Hegn. GPS af rutesporet findes her, og ruten køres med uret.

Se kørselsvejledning  og parkeringsmuligheder her

INDSKRIVING OG REGISTRERING:

Indskrivning fra kl. 16.30-17.45 på stævnepladsen.
Ved indskrivning får I udleveret en chip, som skal placeres ovenpå jeres cykelsko. Hvis I ikke er registreret med en i forvejen, skal I købe eller skal leje som udleveres mod kr 100 uanset om i skal leje eller købe den. Hvis man kun vil leje chippen kan man efter afdelingen returnere chippen og få kr 50 igen.

RUTEN:

Tokkekøb Hegn er kendt for de teknisk svære grøfter, men som vi i år har valgt at køre udenom. Forhåbentlig slipper vi så også for det værste mudder og vand, hvis nu vejret ikke arter sig til starten af august.

Ellers er ruten en hurtig rute på ca. 6 km, hvor der veksles mellem singletrack hvor der skal knokles, og grusstykker hvor man lige får pulsen lidt ned for igen at køre singletracks med mulighed for at få et godt flow i cyklen. Midt på ruten kommer man retur til startområdet, hvilket gør den mere publikumsvenlig. Ruten har ikke de vildeste højdemeter, men man vil alligevel nok fornemme at man nogle steder må træde lidt mere WATT for at få cyklen med rundt.

RUTEFREMVISNING:

Rutefremvisning vil være søndag d. 28. juli 2013 kl. 10:00. Her gennemgår vi ruten i et passende tempo og vi kører i grupper hvor alle kan være med – både de hurtige som giver gas og nybegynderen som gerne vil gennemgå teknikken. Vi mødes på parkeringspladsen ved starten af Kongevejen i Allerød. Find vej med googlemaps her.

Husk at tage veninden, søsteren, datteren, moren mv. med til rutefremvisning, da vi gerne viser alle rundt på sporet. Det er her man har mulighed for at komme og snuse til stemningen inden man melder sig til.

 

INFORMATION:

Efter løbet vil der blive serveret forfriskninger i form af kaffe, the, hjemmebagt kage og frugt.
Når sidste kvinde er i mål vil der være præmieoverrækkelse og lodtrækningspræmier.
Det vil være en god idé at have noget tørt skiftetøj med til efter løbet.

REGLER OG SIKKERHED:

Ingen hjelm – ingen start.
Øvrige regler se her

Der vil være officials flere steder på ruten. Følg venligst deres anvisninger.

Hvis uheldet er ude skal disse kontaktes og vi kan med det samme lokalisere jer og dermed yde den assistance der er behov for.

Vi har førstehjælpsudstyr i mindre omfang, hvis I tager fat i en af de gule veste!

HENSYN:

Vi har fået lov til at benytte skoven til cykelløb. Det betyder ikke at vi har eneret på skoven, kun at vi kan håbe på at skovens øvrige brugere udviser forståelse. Vi skal stadig tage hensyn til alle skovens øvrige brugere, også selvom pulsen er høj.