Løbsrapport HeelsOnWheels finale

Folk liner up til årets sidste HOW

Hareskoven og Bryggeri Skovlyst lagde igen i år ’hus til’ finalen i HeelsOnWheels. I de 4 år jeg har kørt HeelsOnWheels, har finalen budt på godt med mudrede spor, og dette år var ingen undtagelse. Selvom weekenden startede tørt og varmt, kom regnen natten over, og om morgenen inden afgang var det derfor ikke kun de korte bukser der blev til lange, men også sommerdækkene som blev skiftet ud med lidt større knopper. Heldigvis er det jo netop det skiftende føre, som gør at vi elsker mountainbike, så selvom der ventede en grundig cykelvask efter løbet, var det en flok glade, mudrede piger der kom i mål.

DMK’s Elisabeth havde gjort sig umage med rutelægningen, men selvom hun gerne ville beklage det våde føre, er der visse ting, man som rutelægger ikke kan tage ansvar for. Ruten var kun 4 km lang, men dels på grund af det lidt tungere føre, og dels på grund af en mere teknisk rute, var omgangstiderne nogenlunde de samme som normalt. Ruten bød på udfordringer i form af rødder, nedkørsler og sving, og vakte glæde hos de teknisk dygtige piger. Pulsen kom også godt op, med især to lange og tekniske opkørsler som bød på maxpuls, uanset om man kunne køre dem op eller måtte trække. Men selvom kælkebakken var med på ruten, som det sig hør og bør når man laver løb i den del af skoven, var det en fornøjelse for en gangs skyld at få lov at køre ned ad den.

DMK stod for planlægning og hjælpere til årets sidste afdeling af HeelsOnWheels. DMK udmærkede sig især, ved at give rigtig god stemning i skoven med en flok meget entusiastiske hjælpere. Der var heppekor til alle, gode råd og guidening på sporet, og masser af søde tilråb. Tak fordi i har lyst til at hjælpe, så vi andre kan få lov at køre løb!

Efter 70+ minutter på sporet, og lidt kage for at rette op på sukkerbalancen, gik turen til Skovlyst hvor der ventede varm gullasch og kolde øl. Med sidste afdeling kørt, var der både præmieoverrækkelse for dagens vindere, samt også for de samlede vindere i cuppen, og uddeling af den eftertragtede HeelsOnWheels pokal.

Podierne fordeler sig således:

Finaleafdeling U15

1. Ella Donsmark – HMTBK SRAM

2. Sidsel Lindberg – DMK

3. Lærke Avnbæk Aamann – HMTBK SRAM

 

Finaleafdeling O40

1. Terecia Johansson – CKX

2. Tine Maria Henriksen – DMK

3. Bettina Romer – Politiets IF, MVSJ

 

Finaleafdeling 16-39

1. Ann-Dorthe Lisbygd – Team eleven/Radon DMK

2. Sandra Backman – CKX

3. Kristine Nørgaard

 

Annika Langvad, Danmarks MTB-dronning, havde doneret en masse af sit aflagte cykeltøj, og som noget nyt kunne HeelsOnWheels derfor også byde på en tøjbod med cykeltøj til yderst favorable priser. En masse godt tøj fik nye glade ejere, som ikke kun fik nyt tøj men også gav et bidrag til Træd Til, som støtter kampen mod kræft. Et velgørende formålsom Annika selv har valgt.

 

 

Til årets finaleafdeling havde vi deltager rekord i U15 klassen. Det var defor på sin plads at alle de seje unge piger kom på podiet. Vi havde hele 12 friske piger der var med rundt på de tekniske spor i finaleafdelingen. Stærkt kørt piger!

 

Podiet i samlet cup fordelte sig således:

 

 

U15

1. Sidsel Lindberg – DMK

2. Lærke Avnbæk Aamann – HMTBK SRAM

3. Emilie SkovKiilerich

 

 

O40

1. Terecia Johansson – CKX

2. Samantha Phillips – HMTBK

3. Bettina Romer – Politiets IF, MVSJ

16-39 (tro kopi af finaleafdelingen)

1. Ann-Dorthe Lisbygd – Team eleven/Radon DMK

2. Sandra Backman – CKX

3. Kristine Nørgaard

 

 

 

Til dem der ikke nødvendigvis var de hurtigste på sporet, var der som altid mulighed for at vinde præmier til lodtræningen. Ikke mindst den fine hvide cykel, som blev overleveret til Hanna Birkmose, mens der blev sagt tak for i år.

Løbsrapport er skrevet af vores kørende rytter Britt Schøndorff.

Afslutningsvis vil vi gerne have lov at takke alle som har støttet op om årets HeelsOnWheels, det være sig ryttere, sponsorer, fortografer og arrangerende klubber. Tak for i år. Alice & Malene

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*