Husk kontanter

Så er det absolut sidste nyhed fra vores side inden finalebraget imorgen. Vi vil bare lige huske jer på at medbringe kontanter. Der er nemlig mulighed for at bruge dem før og efter løbet i Hareskoven.

Før løbet har du mulighed for at gøre et scoop og støtte en god sag samtidigt. MTB Verdensmester Annika Langvad har doneret en kæmpe bunke cykeltøj til Heelsonwheels, tøjet er noget af det sponsor og klubtøj som Annika har fået i sin MTB karriere og som hun ikke længere må køre med. Det er brugt men hverken slidt eller på anden måde ubrugeligt og det ville være en skam at smide det ud. Derfor har vi lavet en aftale med Annika, så vi alle har mulighed for at være lidt verdensmester. Vi medbringer al tøjet imorgen og vil sælge det til dem der ønsker det til gode priser under 100 kr. per del. Der er et stort udvalg af bukser, langærmede jerseys, vinterjakker, veste, jerseys, handsker så der er rig mulighed for at supplere tøjskabet derhjemme med godt funktionelt træningstøj. Pengene vi får i kasse vil gå ubeskåret til et velgørende formål efter Annikas valg.

Efter løbet vil der også være mulighed for at komme af med nogen kontanter til et andet formål. Du kan tanke depoterne op igen på Bryggeri Skovlyst hvor vi har præmie overrækkelsen. I bryggeriets Skovhus tilbydes der kalve gullasch og kartoffelmos kr. 55,-, sandwich med forskelligt fyld kr. 45,- , muffin m. sommerhvede og hvidchokolade kr. 20,- , samt frugt. Det hele kan naturligvis suppleres med bryggeriet lækre hjemmebryggede øl eller sodavand. Der kan betales både med dankort og kontanter.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*