Hjelm fra POC og Fixie fra T-bikes

Til vores finaleafdeling udlodder vi blandt andet en lækker hjelm POC. Hjelmen er sikkerhedsmæssigt en af de allerbedste på markedet, da den blandt andet beskytter længere nede i nakken end de fleste andre hjelme. Vi har fået lov at give en POC Trabec hjelm væk som lodtrækningspræmie til finaleafdelingen. Thomas Bonne fortæller herunder om hjelmens funktionalitet og kvalitet.

 

Som sidste lodtrækningspræmie udlodder vi også den fikse Fixie cykel en super trendy singlespeed cykel i unikt design med et gear, håndbremse, stålramme, reflekser og højprofil hjulsæt. Cyklen er skænket af T-Bikes som igen i år støtter vores cup og vi takker for de fine præmier, som vil gå til endnu et par heldige HeelsOnWheels deltagere.

 

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*