Så er vi klar til finaleafdelingen i HOW

Så er det tid til den store HeelsOnWheels finale, som DMK står for at arrangere og som altid ser vi frem til en fest både på sporet uden for sporet og efter sporet. Efter de små 4 kilometer er kørt i 70 min tid, slutter vi af som vanligt med et kagebord til at tilfredsstille den første sult og efterfølgende flytter vi til Bryggeri Skovlyst, og her kan man tanke ordentlig op med en varm gryderet, en sandwich eller lidt til den tørstige gane. DMK glæder sig til at afvikle denne finale afdeling og håber på at se en masse glade MTB-tøser på sporet og til afslutning på Bryggeri Skovlyst.

TILMELDING Husk at online tilmeldingen lukker lørdag kl 23:59. På dagen vil der være mulighed for at eftertilmelde sig, men dog for en mere pris. Se mere her.

RUTEN er som altid spændende og en kulmination på cuppen og vi kan se frem til en finale rute som er lidt mere teknisk end de andre afdelinger. Ruten er ny og ikke mere end 4 km der køres der med uret. Det bliver nogle hurtige omgange for de hurtigste. Der er i alt 3 nedkørsler og 2 opkørsler på ruten, hvilket jo ikke lyder dårligt og i år kan kælkebakken nydes som en nedkørsel, i bunden kan man med fordel holde helt til højre. Der er et lille stykke med nogle vand-riller hvor man skal passe på, men der kommer rutevagter. Så er der lige lavet en fin bro med god bredde, hvor der ellers har været en lille grøft

CYKEL LEJE OG SERVICE: Har du ikke selv en MTB så kan du leje en hos Hareskov cykler og har du knas med din egen cykel er der også mulighed for at få service.

Vores samarbejdspartner Hareskov Cykler stiller igen op med mekaniker, værktøj og cykler. Du kan booke/reservere din cykel til de enkelte afdelinger ved at skrive til Hareskovcykler.dk Du skal oplyse hvilken afd. af HeelsOnWheels du ønsker at booke til samt: Dit navn, din højde og om du ønsker at leje hjelm, Speciel HeelsOnWheels pris for cykelleje: Kr. 150 per. afdeling

MØDESTED, STARTTID OG PARKERING: Søndag d. 15. september kl. 10.00 i Hareskoven. Rute GPS spor findes her. Start og mål område er ved P-pladsen i den nordlige ende af skovlystvej, – dvs hvor Fægyden og Skovlystvej rammer hinanden, se kort her. Efter vi har kørt afdelingen samles vi hos Bryggeri Skovlyst, hvor vi vil kåre afdelingens og cuppens vinderne samt vi trækker lod om vores præmier fra vores sponsorer.

INDSKRIVNING OG REGISTRERING: Indskrivning fra kl. 08.30-09.45.
Ved indskrivning får I udleveret en chip, hvis I har købt eller skal leje en som skal placeres ovenpå jeres cykelsko. Indskrivningen er samme sted som start og mål. Dvs på P-pladsen ved Skolystved/Fægyden.

VEJRET: DMI lover vist for en gangs skyld ikke sol og skyfri himmel på race dagen, men lad os nu se om vejrguderne ikke er med os endnu engang. Hvis det dog alligevel skulle holde og der kommer regn, så er det ikke noget overvældende og de lover stadig omkring 15 grader. Perfekt til en en tur i skoven med høj puls.

FORPLEJNING: Der er ikke vand i skoven så husk at medbringe den væske du skal bruge under løbet. Efter løbet vil der ved målstregen blive serveret forfriskninger i form af kaffe, the, hjemmebagt kage og frugt. Derefter trækker vi videre ned til Bryggeri Skovlyst hvor man mod betaling kan nyde hvad man ønsker af både mad og drikke.

Når sidste kvinde er i mål vil der være præmieoverrækkelse og lodtrækningspræmier. Det vil være en god idé at have noget tørt skiftetøj med til efter løbet.

Vi glæder os til den store afslutnings MTB fest.

Alice & Malene

 

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*