3. afdeling rutebeskrivelse og fremvisning

 

Med to succesfulde afdelinger afholdt, er det nu Team Hustlers tur til til at byde velkommen til 3. afdeling af HOW 2013, og den dertil hørende rutefremvisning.

Kære kvinder!

Vi invitere jer alle til en af vores absolut favorit skove- Tisvilde Hegn. Skoven byder på en næste altid tør skovbund uanset hvor meget det har regnet, dvs. at vi næsten garanterer en mudderfri afdeling

Vi har lagt en rute som fører os gennem flere forskellige dele af skoven, så vi både oplever bøgeskov med tilhørende underskov samt granskov med små knudrede træer og rødder på tværs af stierne. Derudover kommer vi forbi løst sand og havudsigt på den ca. 6,5 km korte rundstrækning.

Det er en rute med et godt flow, der giver mulighed for god fart i cyklen for de mere rutinerede og som selvfølgelig også har nogle mere udfordrende passager, men ikke mere udfordrende end at langt de fleste kan passeres af alle.

For jer der er nysgerrige for at skifte bekendtskab med ruten før løbet, så inviterer vi til rutefremvisning søndag d. 1/9. kl. 10.00.

Mødested til både rutefremvisning og på løbsdagen :

Asserbo Slotsruin,
Bisp Absalonsvej 28, DK-3300 Helsinge

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en dag i det grønne med

 

 


Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*