Løbsberetning 2. afdeling

Frida i gang med at forcere ruten i Slagslunde

Årets anden afdeling af HOW blev afholdt af Ride4Fun Ladies i Slagslunde Skov, som er ny i HOW-sammenhæng. Og hvilket dejligt nyt bekendtskab! Ruten var god og afveklsende: Den startede med en god mængde opkørsler på den første kilometer, og så var benene i hvert fald kommet på arbejde. Herefter fladede det mere ud og ruten bød på en masse snørklede singletracks suppleret med enkelte mudderhuller på det ellers dejligt tørre spor. Og så nåede man, langt om længe, til den dejlige afslutning ned gennem grøften, hen over de to hop, så en lille kort stigning, og endelig kunne man cruise ned mod målstregen for bunden af bakken.

At ruten var god skal man bestemt ikke undervurdere, men også de mange entusiastiske heppere og rutevagter var med til at skabe godt humør hele vejen igennem. Der blev klappet og kommet med tilråb hele vejen igennem og der var også musik et par steder ude på ruten. Blandt andet havde jeres udsendte rapporter den fornøjelse at blive akkompagneret af Team Easy On, på vej op ad en stigning og det er da om noget inspirerende! Og når man på sidste omgang bliver mødt af klap og løfter om kagebord lige om hjørnet, er det lidt lettere at holde gang i cyklen, selvom benene begynder at føles lidt tunge.

Det famøse kagebord, som jo er en ganske vigtig del af HOW, levede endnu engang op til forventningerne, og mere til. Ride4Fun Ladies havde allieret sig med en bager, der, ud over at bage lækre chokoladekager, også  leverede en af mine yndlingskager, nemlig giftkagen, som ellers ofte bliver glemt… Og med det sædvanlige supplement af frugt, juice, kakao og kaffe, blev energidepoterne hurtigt fyldt op igen.

Ud over kagen var der også en konkurrence der skulle afgøres. Og selvom stemningen inden og efter ikke tyder på det, så bliver der konkurreret indædt om placeringerne ude på sporet. Men selvom der bliver kørt stærkt, er der stadig plads til alle på sporet, både begyndere og garvede, unge og gamle.


Podiet i U15:

1. Ella Donsmark (HMTBK SRAM)

2. Sidsel Lindberg (DMK)

3. Lærke Avnbæk Aamand (HMTBK SRAM)

Podiet i D16-39:

1. Ann-Dorte Lisbygd (Team eleven/Radon DMK)

2. Julie Solbjerg Appel (Team eleven/Radon)

3. Kristine Nørgaard

 


Podiet i D40:

1. Terecia Johansson (CKX)

2. Samantha Philliphs (HMTBK)

3. Bettina Romer (Politiets IF, MVSJ)

 

Med 93 startende kvinder må man sige at også 2. afdeling af Heels on Wheels 2013 var en succes og vi ser frem til at gentage den om knap to uger, den 4. september i Tisvilde Hegn.

Skrevet af kørende rytter Bodil Pallisgaard

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*