2. afdeling er klar

Så er vi klar til 2. afdeling af HeelsOnWheels. Denne gang er det Ride4Fun Ladies som står for de sprøde spor og den søde hygge. De har gjort sig stor umage for at lave en spændende rute der passer til alle niveau og de har skrevet om ruten:

RUTEN er 5,40 km lang og rent teknisk, er meget nem, dog med et par små krøller I form af lidt “grydeteknik” og 3-4 små bakker. Det bliver  en rute som er SUPER hurtig med et rigtig lækkert flow og hvor der er mulighed for at komme til at køre MANGE omgange.

I slutningen vil der være en stigning som lige skal forceres, samt en nedkørsel hvor I lige skal holde tungen lige I munden. MEN – Intet er så svært så det ikke kan køres og vi skal nok passé godt på jer og sørge for en masse rutevagter – OG KAGE BAGEFTER !!!

CYKEL LEJE OG SERVICE: Har du ikke selv en MTB så kan du leje en hos Hareskov cykler og har du knas med din egen cykel er der også mulighed for at få service.

Vores samarbejdspartner Hareskov Cykler stiller igen op med mekaniker, værktøj og cykler. Du kan booke/reservere din cykel til de enkelte afdelinger ved at skrive til: Du kan booke/reservere din cykel til de enkelte afdelinger ved at gå ind på Hareskovcykler.dk Du skal oplyse hvilken afd. af HeelsOnWheels du ønsker at booke til samt: Dit navn, din højde og om du ønsker at leje hjelm, Speciel HeelsOnWheels pris for cykelleje: Kr. 150 per. afdeling

MØDESTED, STARTTID OG PARKERING: Onsdag d. 21. august 2013 kl. 18:00, mødested er her.

INDSKRIVNING OG REGISTRERING: Indskrivning fra kl. 16.30-17.45.
Ved indskrivning får I udleveret en chip, hvis I har købt eller skal leje en som skal placeres ovenpå jeres cykelsko

VEJRET: DMI lover endnu engang perfekt race vejr temp. lige unden 20 grader og tørt med en god vind.

FORPLEJNING: Der er ikke vand i skoven så husk at medbringe den vædske du skal bruge under løbet. Efter løbet vil der blive serveret forfriskninger i form af kaffe, the, hjemmebagt kage og frugt. Når sidste kvinde er i mål vil der være præmieoverrækkelse og lodtrækningspræmier. Det vil være en god idé at have noget tørt skiftetøj med til efter løbet.

 

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*