GripGrab støtter HeelsOnWheels

Til Danmarks største mountainbikecup for kvinder hører selvfølgelig også kvindernes foretrukne cykelhandsker og tilbehør! GripGrab er glade for igen i år at sponsere HeelsOnWheels med lækre præmier fra deres 2013 kollektion af cykelprodukter. De donerer i år en pæn portion præmier så der er god chance for at komme hjem med et par lækre cykelhandsker, et par cykelsokker eller en fed hjelmhue.

Siden starten i 2000 har GripGrab været toneangivende i Danmark indenfor cykelhandsker og tilbehør. Alle produkter udvikles i et teamwork mellem aktive sportsfolk på alle niveauer. Vores udviklingspartnere spænder lige fra professionelle til motionister. Fælles for dem er, at de stiller store krav til deres udstyr. Derfor kan du forvente lidt ekstra fra ethvert GripGrab produkt!

 

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*