4. afdeling – finalen

MØDESTED, STARTTID OG PARKERING:

Lørdag d. 24 september 2011 kl. 10:00 ved Bryggeri Skovlyst, Værløse. (Samme sted som HOW finalen i 2010).
Se kørselsvejledning og parkeringsmuligheder her samt start og indskrivning. Bemærk at det ikke er muligt at køre i bil ind til Bryggeri Skovlyst fra Ballerupvej – benyt istedet Fægyden eller Ravnehusvej.

Bryggeriet tilbyder igen i år deres gode kalvegullash til de sultne sjæle for 55 kr. samt sandwich, muffins og drikkevare, så husk at medbringe kontanter!

INDSKRIVING OG REGISTRERING:

Indskrivning fra kl. 8.30-9.45.
Ved indskrivning køber I en chip (hvis ikke I allerede har købt en), som herefter er Jeres til brug for fremtidige løb. Chippen ansaffes for kr 100 (husk kontanter) og kan bruges i alle Trumin/Katana løb fremadrettet. Chippen skal placeres ovenpå jeres cykelsko samt et skilt, som skal sidde forrest på cyklen. Se her for placering af chip i cykelsko. Der er også mulighed for at leje en chip for kr 50 mod aflevering af et samlet depositum på kr 100, hvorefter de kr 50 afleveres retur efter løbet mod aflevering af lejet chip. Har i selv en chip (og den er registreret ved tilmelding), henvender i jer alligevel i indskrivningen, da der vil blive udleveret skilt til cyklen her.

Kom derfor i god tid da alle skal gennem indskrivningen og have udleveret nummer og evt. chip!

RUTEN:

Ruten er en rundstrækning på 4,4 km i Jonstrup Vang, hvor vi har forsøgt at kombinere mudder, singletrack og grusstier så der er plads og udfordringer til alle. Vi har lavet en rute, hvor vi bruger de bedste dele af det røde spor, men samtidig er der også plads på grusstier til at give den gas ind i mellem de lidt mere tekniske passager.

Ruten kan findes her på gps.

RUTEFREMVISNING:

Vi holder rutefremvisning onsdag d. 21. september kl. 17:00 – mødested er ved Bryggeri Skovlyst.

INFORMATION:

Efter løbet vil der blive serveret forfriskninger i form af kaffe, the, hjemmebagt kage og frugt. Når sidste kvinde er i mål vil der være præmieoverrækkelse og lodtrækningspræmier. Det vil være en god idé at have noget tørt skiftetøj med til efter løbet.

REGLER OG SIKKERHED:

Ingen hjelm – ingen start.
Øvrige regler se her

Der vil være officials flere steder på ruten. Følg venligst deres anvisninger.

Hvis uheldet er ude skal disse kontaktes og vi kan med det samme lokalisere jer og dermed yde den assistance der er behov for.

Vi har førstehjælpsudstyr i mindre omfang, hvis I tager fat i en af de gule veste!

HENSYN:

Vi har fået lov til at benytte skoven til cykelløb. Det betyder ikke at vi har eneret på skoven, kun at vi kan håbe på at skovens øvrige brugere udviser forståelse. Vi skal stadig tage hensyn til alle skovens øvrige brugere, også selvom pulsen er høj.