3. afdeling

MØDESTED, STARTTID OG PARKERING:

Tirsdag d. 13 september 2011 kl. 18:00 ved Kirkeskov ved Søllerød med Start ved vandtårnet.
Der findes små parkeringspladser omkring skoven, tæt på start. Se kortet. Da der er et begrænset antal parkeringspladser henviser vi til at der bliver arrangeret samkørsler, og at man parkerer således at der bliver plads til flest muligt. Se forslag til parkeringsmuligheder her. Desuden kan vi foreslå at tage S-toget til Holte station, der ligger ganske tæt på start. Linje B og E mod hhv. Holte og Køge kører ca. hvert 10. minut, og det er gratis at tage sin cykel med i toget 🙂

INDSKRIVING OG REGISTRERING:

Indskrivning fra kl. 16.30-17.45.
Ved indskrivning køber I en chip (hvis ikke I allerede har købt en), som herefter er Jeres til brug for fremtidige løb. Chippen ansaffes for kr 100 (husk kontanter) og kan bruges i alle Trumin/Katana løb fremadrettet. Chippen skal placeres ovenpå jeres cykelsko samt et skilt, som skal sidde forrest på cyklen. Se her for placering af chip i cykelsko. Der er også mulighed for at leje en chip for kr 50 mod aflevering af et samlet depositum på kr 100, hvorefter de kr 50 afleveres retur efter løbet mod aflevering af lejet chip. Har i selv en chip (og den er registreret ved tilmelding), henvender i jer alligevel i indskrivningen, da der vil blive udleveret skilt til cyklen her.

RUTEN:

Ruten er en rundstrækning på ca. 4,8 km i Kirkeskov ved Søllerød (nordøst for Geelskov). En dejlig lille skov, med tørre stier, der ikke er for tekniske i et dejlig kuperet terræn. Ruten kommer rundt i hele skoven og giver rig mulighed for masser af fart. Medbragte familiemedlemmer, venner og veninder (der selvfølgelig skal deltage i næste afdeling 😉 kan også nemt komme rundt og se dig suse forbi flere steder. Rute-GPS kort kan findes her.

RUTEFREMVISNING:

Tirsdag d. 6. september kl. 17.00.  Mødested er indgangen til skoven ved Søllerødvej.

INFORMATION:

Efter løbet vil der blive serveret forfriskninger i form af kaffe, the, hjemmebagt kage og frugt. Når sidste kvinde er i mål vil der være præmieoverrækkelse og lodtrækningspræmier. Det vil være en god idé at have noget tørt skiftetøj med til efter løbet. Vi sørger for at du kan få dit skiftetøj opbevaret tørt, mens du er ude og gi’ den gas på ruten.

REGLER OG SIKKERHED:

Ingen hjelm – ingen start.
Øvrige regler se her

Der vil være officials flere steder på ruten. Følg venligst deres anvisninger.

Hvis uheldet er ude skal disse kontaktes og vi kan med det samme lokalisere jer og dermed yde den assistance der er behov for.

Vi har førstehjælpsudstyr i mindre omfang, hvis I tager fat i en af de gule veste!

HENSYN:

Vi har fået lov til at benytte skoven til cykelløb. Det betyder ikke at vi har eneret på skoven, kun at vi kan håbe på at skovens øvrige brugere udviser forståelse. Vi skal stadig tage hensyn til alle skovens øvrige brugere, også selvom pulsen er høj.

Tirsdag d. 13 september 2011 kl. 18:00 ved Kirkeskov ved Søllerød ved. Start ved vandtårnet.

Der findes små parkeringspladser omkring skoven, tæt på start. Se kortet. Da der er et begrænset antal parkeringspladser henviser vi til at der bliver arrangeret samkørsler, og at man parkerer således at der bliver plads til flest muligt. Desuden kan vi foreslå at tage S-toget til Holte station, der ligger ganske tæt på start. Linje B og E mod hhv. Holte og Køge kører ca. hvert 10. minut, og det er gratis at tage sin cykel med i toget