Præsentation af 4. afdeling

Women’s Adventure Team (WATeam) står for denne sidste og 4. finaleafdeling af ATEAs HeelsOnWheels.
4. afdeling holdes i Jonstrup Vang lørdag d. 24. september kl. 10.00.

Rutefremvisning: WATeam byder alle deltagere mere end velkomne til prøvekørsel af ruten til rutefremvisningen onsdag d. 21. september kl. 17 med start fra Bryggeriet Skovlyst, Skovlystvej 2, 3500 Værløse. Bemærk Skovlystvej er spærret sydfra pga. broreparation.

Foto: Bo Skakke

WATeam er en forening af kvinder med eventyrlyst, der ønsker at dyrke adventurerace på alle niveauer og som nyder motion og aktiviteter i naturen. Vi holder af udfordringer og afprøver vores grænser og udholdenhed. Ambitionsniveauet er højt og vi arrangerer en masse aktiviteter, heriblandt introkurser, kursustilbud i specifikke discipliner, adventureracet WAT A RACE, og foredrag, for såvel nye som garvede i adventuresporten. Hvis du er vild med eventyr, fysiske udfordringer og har en masse kampgejst og synes det lyder spændende at indgå i et netværk af kvinder der deler samme interesse, så kik forbi vores hjemmeside www.wateam.dk

Ruten er en rundstrækning på 4,4 km, hvor vi har forsøgt at kombinere mudder, singletrack og grusstier så der er plads og udfordringer til alle. Vi har lavet en rute, hvor vi bruger de bedste dele af det røde spor, og der er plads til at give den gas ind i mellem de lidt mere tekniske passager. Vi har sat banevagter ud på sporet til at guide jer og passe på jer og når I sulte og tørstige kommer i mål, ja så venter der jer varme og kolde drikke og lækre kager.

Vi glæder os til et brag af en finale, på gensyn.

WATeam

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*