2. afdeling løbsrapport

Tak til Henrik Storgaard for billede

Huttelihut, endnu er dejlig afdeling af HeelsOnWheels blev afviklet. Ride4fun Ladies havde virkelig lagt i kakkelovnen til en storstilet dag i Tisvilde. Vejret var ikke just med os i timerne op til starten og det blæste en del, men 97 kvinder og småpiger lod sig ikke sådan skræmme. Det sjove kringlede og udfordrende spor blev tonset igennem og banevagter og tilskuere heppede så gevaldigt, at det var en sand fornøjelse at have kørt sig selv helt ned i cykelskoene, når endelig målstregen blev passeret og lækkerier ventede i hobevis i hælebaren.

Ride4fun Ladies havde gjort det rigtigt godt, tak for det, vi håber på en gentagelse næste år.

Lad os også lige rose tidstagningen, det spiller maksimalt og resultaterne er så hurtigt online, at vi dårligt kan nå hjem og bade, før de ligger og fortæller os den barmhjertige sandhed om dagens indsats. Vi er selvfølgelig i skoven for at have det sjovt, men det er jo også sjovt at sammenligne sine omgangstider med de andre kvinder, der måske lige nåede at tage os på sidste bakke!

Og når vi er ved roserne, så lad og lige sige en stor tak til alle de fotografer der ligger og ruller sig i mudderet, for at tage de mest fantastiske billeder af os i action på sporet. Det er altså bare sjovt at sidde og nærstudere hvor meget mudder og krebsekulør man har i hovedet når man kommer hjem

Tillykke til dagens hurtigste ryttere, som i U18 blev:

Tak til Henrik Storgaard for billede

1. Anne-Sofie Ringheim/HMTBK, 2. Lise Engberg/ CK Kronborg og 3. Ella Donsmark/HMTBK SRAM Future

 

 

 

Tak til Henrik Storgaard for billede

 

I 18-39 var der total Team Eleven/Radon-dominans i form af 1. Julie Solbjerg Appel, 2. Anna Telyakevych og 3. Doris Roth.

 

 

Tak til Henrik Storgaard for billede

 

 

 

I O39 blev det:
1. Tine Henriksen, DMK SRAM/WATeam, 2. Zilla Nobel XL-Byg Hundested og 3. Inger Færge

 

Vi glæder os til at se jer til 3. afdeling i Kirkeskoven d. 13. september kl. 18, hvor Seje Sild Cykler spiller op til sjov. Husk at skrive i kalenderen, at der er rutefremvisning ugen før tirsdag d. 6. september kl. 17:00.

Klap jer selv på skulderen, I er virkeligt en flok seje kvinder, alle giver den alt hvad den kan trække, godt kæmpet derude! På gensyn.

 

2 Comments

  1. Tine H

    Tak for en dejlig aften i skoven – fantastisk rute, og som Anna-Sofie sagde, da vi trillede ud på 4. runde “man har jo slet ikke lyst til at stoppe, det er jo rigtig sjovt”.
    Stor tak til Ride4fun ræs-pigerne for et godt arrangement.
    Vi ses om et par uger til sjov i den lille skov.

  2. Jannie J

    Og kan kun sige af hjertet tak fordi I gider at arrangere for os, så vi får muligheden for at komme derud 😉 Tak til alle, der har fingrerne med i dette arrangement!

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*